21 augusti 2009

ROADTRIP DAG 8

18/7 – Heidepark var jätteroligt!
Bra mycket mer folk än vad det var på Hansapark vilket senare under dagen givetvis ledde till lite mer väntetid i köerna.
Men vi hann åka väldigt mycket ändå. Lite skillnad på detta och Liseberg om man säger så, en kopia av Frihetsgudinnan och fler berg- och dalbanor. Bl.a världens brantaste Berg- och dalbana i trä med 61 graders lutning.
Första gången vi åkte den satte vi oss längst fram och det kändes som att man åkte 90 grader rätt ner! Jätteäckligt och hur kul som helst!
Sen hade dom Hangover som jag inte har åkt innan (och var rätt nöjd med det också). Tommy tvingade dock med mig och det var så obehagligt att bara dingla med fötterna sådär, men nu har jag gjort det!
Rekommenderar verkligen att man ska åka hit!
På kvällen åkte vi upp till Burg för att övernatta.
På vägen råkade vi dock köra mott rött ljus i en korsning. De bra nyheterna är att inga andra bilar körde samtidigt, men de dåliga nyheterna är att det fanns en kamera där som blixtrade till omedelbart.
Som mest är de böterna på 320 euro, aj aj aj. Hoppas att de inte hör av sig!

Väl framme i Burg försökte vi hitta ett zimmer, tyvärr hade vi inte så mycket tur just denna kväll.Vi som verkligen behövde duscha efter en svettig dag på Heidepark får helt enkelt sova ännu en natt i bilen.
Vi ska ju ändå köra hela vägen hem imorgon.

Inga kommentarer: